© 2018 De Achterhoekse Ondernemersdroom 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Per maand organiseren we 3 verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen.

Wandelen & verbinden

Een wandeling tussen de 3-7 km in de natuur met andere ondernemers om elkaar op een informele manier te leren kennen. Met aan het eind een lekker bakje koffie of thee.

 

Netwerkavond  rondom een thema
Deze netwerkavonden bestaan uit opdrachten en samenwerken. Elke avond verzinnen we nieuwe opdrachten waarmee je je bedrijf vooruit helpt en anderen leert kennen

Leer van Elkaar workshop
Elke maand bieden we een podium voor een ondernemer uit de groep. Zo leren we van elkaar over thema's die ondernemers bezig houden.

Voor deze netwerkgroep werken we niet met een lidmaatschap. Waarom niet?

 

Wij willen een open groep creëren, waar je altijd kunt komen en nieuwe mensen makkelijk mee kunnen doen.

Wat doen we dan wel?
We bieden jou een abonnement waarbij je ruimte krijgt op deze
website om je eigen bedrijf en
jouw evenementen te promoten.

Deze website wordt zo het platform voor ondernemende Achterhoekers waar ze interessante workshops en evenementen in je eigen regio kunt vinden en ondernemers leert kennen.
 

Samenwerken en verbindingen leggen, een warm nest waar je inspiratie kunt vinden en waar je weet dat anderen jou willen helpen. Dat willen we met onze flexwerkplek bereiken.

 

De flexwerkplek wordt een gezellige ruimte waar je je vragen kunt stellen en waar we op zoek gaan naar verbinding om wie je bent en niet om wat je doet.

We gaan een plek ontworpen waar we zelf graag willen werken en waar zo min mogelijk beperkingen zijn.

Deze werkplek die meer is dan een bureau, want je mag ook gratis gebruik maken van gastvrije gespreksruimtes en een workshopruimte

Zo kun je makkelijk je eigen workshops organiseren zonder extra kosten.

Vanaf april hopen we onze flexwerkplek te openen. Geef je je alvast op als je interesse hebt? Dan kun je meedenken over de inrichting en manier van werken.

Laatste nieuws

Aankomende evenementen

Droom je mee? 

Zoek alvast jouw plekje op deze website voor een kleine bijdrage, zodat we samen onze droom waar kunnen maken en de Achterhoek kunnen versterken.