© 2018 De Achterhoekse Ondernemersdroom 

Achterhoeks Dromen

Achterhoeks dromen

Netwerken op een menselijker niveau, meer samenwerken en een bijdrage leveren om de Achterhoek te laten groeien.

 

Dat waren de dromen van Annemieke en Limor toen ze half 2017 startten.

 

De naam Achterhoekse Ondernemersdroom was dan ook onze manier om in de naam aan te geven dat ze een groter doel hadden en het anders ging aanpakken dan andere netwerkgroepen.

Klein beginnen

Op Facebook konden we klein beginnen. De besloten groep groeide al snel en er kwamen steeds meer vragen om elkaar ook offline te ontmoeten.

 

In de lente van 2018 begonnen de eerste wandelingen en in de zomer kwamen er netwerkavonden en workshops bij.

 

Zo begon het te groeien qua activiteiten en merkten we al snel dat we meer structuur nodig hadden.

Dat was het moment dat Suzanne in beeld kwam. Als virtual assistent bood zij in de zomertour een gratis sessie aan en daarna mocht ze niet meer weg.

Platform

Door elke keer een stukje te groeien, beseften we dat we nu niet meer zonder website kunnen. Zo kunnen we ondernemers bereiken die niet graag op Facebook zitten en kunnen we de leden van onze groep een groter podium bieden.

Hoe mooi zou het zijn als deze website de eerste plek wordt om te kijken wat er aan activiteiten zijn voor ondernemers zijn in de Achterhoek?

Daar hebben we jullie hulp bij nodig! Plaats ook jouw evenementen op deze website en zorg dat je een extra podium hebt om jouw bedrijf te laten zien.
 

Leer ons beter kennen

IMG_0773.JPG

Ik ben spiritueel mentor, Twin Flamegids en bewustwordingscoach en ik geef coaching en workshops om vrouwen verder te helpen hun eigen kracht te voelen en te gebruiken.

Spirituele mentor

Limor Smits

8 Miek gras 2.jpg

Ik wil ondernemers inspireren om hun hart te volgen en verhalen te gaan schrijven met woorden die diep van binnen komen. Ik geef workshops en groepstrajecten over storytelling, focus bepalen en rust in je bedrijf vinden.

Verhalenverteller

Annemieke Bremmer

IMG_E1378.JPG

Ik ben virtueel assistent en neem taken over, zodat jij je kunt richten op datgene waar je goed in bent.

Virtueel assistent

Suzanne Markering