© 2018 De Achterhoekse Ondernemersdroom 

Als alles er al is

Bijgewerkt: 8 apr 2019

Voor AAN De Bak zijn we druk aan het verzamelen. Maar geen dagen op de meubelboulevard voor ons, want we richten onze flexwerkplek heel bewust in met tweedehands meubilair. Vanuit de gedachte dat alles er al is.Verrassen Een heel bevrijdende gedachte als je je eraan toe kunt geven. Je hoeft niet voor het onmogelijke te gaan, iets wat in je hoofd zit en waarvan je niet weet of je het gaat vinden. Het opent ook de deur naar aangename verrassingen, want als je niet in een tunnelvisie zit met wat je precies wilt hebben, is er ruimte voor mogelijkheden die je misschien van tevoren niet bedacht had.

Een tweede leven Wat voor jou overbodig is, kan wel eens essentieel zijn voor een ander. Zo hebben we dat al gemerkt met verschillende meubelstukken die we op de kop getikt hebben. Waar wij heel enthousiast werden van bijvoorbeeld een rood kastje, was de eigenaresse blij dat haar kast een nieuwe bestemming kreeg, omdat ze zelf kleiner ging wonen.

Duurzaam Door de cirkel gesloten te houden en eerst te kijken naar wat er al is, hoeft er ook minder weggegooid te worden. En dat is iets waar we ons ook mee bezig willen houden bij AAN De Bak. Alles wat we eraan kunnen doen om onze footprint klein te houden, daar werken we graag aan mee. Zo gaan we straks ons afval scheiden, werken met ecologische schoonmaakproducten en kopen we in met de gedachte op zo min mogelijk afval en schade voor het milieu.

Bruikleen

Naast spullen die er vast staan, is er ook ruimte voor spullen in bruikleen. Zo kunnen we jouw spullen bij ons stallen, als jij er tijdelijk geen ruimte voor hebt. Op deze meubels komt een kaartje, zodat iedereen weet welke meubels puur voor bruikleen zijn. Heb jij nog spullen die je tijdelijk wilt stallen bij ons of die je graag een ander doel geeft? Bekijk dan ons wensenlijstje.


Vintage chic Leuk, al die gratis spullen, maar wordt het dan geen ratjetoe? Bij het verzamelen kijken we uiteraard wel of de spullen bij elkaar passen. Zo hebben we in de coachingsruimte een rood thema met rode stoelen en een rode kast en in de kantoortuin kijken we naar retro vintage meubels en kleuren die bij elkaar passen.


Laag abonnement Bij AAN De Bak zijn de abonnementskosten straks laag, lager dan de gemiddelde werkplek. Waarom? Omdat we liever met een groep ondernemers samen aan de slag gaan en meubilair op de kop tikken die nog heel geschikt zijn voor een tweede ronde. Het betekent niet dat je minder kwaliteit bij ons krijgt, maar wel een groepsgevoel en geld dat echt voor de flexwerkplek bedoeld is. Inlopen op woensdag 17 april We beginnen vast met inrichten, zodat we op de inloopochtend van 17 april al het een en ander kunnen laten zien. Kom je dan ook langs? De inloopochtend vindt plaats op woensdag 17 april van 09.30-12.30, Klootsemastraat 1 in Doetinchem (oude gevangenis De Kruisberg)

86 keer bekeken