© 2018 De Achterhoekse Ondernemersdroom 

Jezelf op eigen wijze presenteren met Suzan Biemans

Op vrijdag 18 januari gaan we samen met Suzan Biemans bezig met jouw online presentatie. En gelukkig mag dat lekker eigenwijs en op een manier die bij jou past! In dit interview stelt Suzan zichzelf en haar bedrijf voor.


Naam: Suzan Biemans

Bedrijfsnaam: de Online Etaleuze

Onderneming bestaat sinds: Ik ben sinds 2008 ondernemer, de Online Etaleuze startte ik in 2016.


Wie ben jij in het kort: Ik ben Suzan, 44 lentes jong, dol op vrolijke kleuren en jurkjes, getrouwd en moeder van 2 dochters en een zoon. Geboren en getogen in Ulft, verhuisd naar Scherpenzeel (nog steeds Gelderland) en nu al weer bijna 15 jaar woonachtig in Duiven.


Wat voor onderneming heb je: Ik ben Online Etaleuze en help de vrouwelijke ondernemer met de uitstraling van haar bedrijf. Dit doe ik met DOE trainingen, online en offline. Daarnaast organiseer ik Offline Samenwerk dagen en maak ik websites op maat met een technische collega.


Waarom ben je met deze onderneming begonnen? Wat is jouw visie? Ik ben de Online Etaleuze gestart omdat ik graag andere ondernemers wil helpen met de uitstraling van hun bedrijf. Ik wil ze zekerder van zichzelf en hun bedrijf laten worden door ze te leren het bedrijf op te bouwen vanuit hun eigen visie, ik noem dat eigenwijs ondernemen!


Waar wil je naartoe met jouw bedrijf, wat is jouw droom?

Ik werk toe naar een bedrijf waar ik alleen nog trainingen geef, online en offline. Nu werk ik nog als VA (assistente) voor een aantal ondernemers, heel leuk! Maar uiteindelijk wil ik echt alleen de trainingen geven en websites bouwen.


Wat is de gedachte achter jouw bedrijfsnaam en/of logo? Na de mavo wilde ik graag de etaleer opleiding doen, dat zagen mijn ouders niet zo zitten, Suus naar de grote stad (Arnhem haha) en dus koos ik veilig voor de MEAO. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus heb ik, toen ik al moeder was, een etaleer opleiding gevolgd. Helaas kan ik door mijn reuma niet makkelijk etalages maken, maar online kan dat natuurlijk prima! De naam was dus snel geboren en past me als een perfect jurkje!


Welk advies zou jij mee willen geven aan de lezers?

Blijf bij jezelf! Daar kom je het verst mee. Als persoon maar ook als bedrijf.


Je gaat binnenkort een Leer van Elkaar Workshop geven.

Waar gaat je workshop over? Jij en je online presentatie, daar gaan we mee aan de slag.

We kijken naar tekst en beeldmateriaal voor je website en social media, we kijken hoe je online over wilt komen, waar je op kunt letten en hoe je online jezelf kunt zijn en blijven.Wat wil je met deze workshop aan de deelnemers meegeven? Ik hou van eigenwijs ondernemen, kies dus alleen wat bij jou past. Vergelijk jezelf niet constant met anderen, maar kies je eigen weg.


Wat hoop je dat de deelnemers gaan leren van deze workshop?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de online presentatie van jou en je bedrijf. Ik hoop dat de deelnemers gaan beseffen dat je online gewoon jezelf kunt zijn. Daarnaast leren we hoe je met een gratis ontwerp programma het mooiste beeldmateriaal kunt maken de site en social media. Ik hoop dat alle Instagram vragen beantwoord kunnen worden en ik hoop dat de deelnemers mij gewoon mailen als ze naderhand nog vragen hebben.


Wat zou jij als ondernemer graag met de Achterhoek willen bereiken?

Ik hoop dat we, en daarmee doel ik zeker ook op mezelf, wat minder denken:

“Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” als ondernemer moet je toch echt wel met je hoofd boven het maaiveld uitkomen, doe dat ook gewoon!


Wil je graag naar de Leer van Elkaarworkshop van Suzan op 18 januari? Bestel dan hier je tickets.


Website: http://deonlineetaleuze.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/DeOnlineEtaleuze/

Instagram: https://www.instagram.com/deonlineetaleuze/

39 keer bekeken