© 2018 De Achterhoekse Ondernemersdroom 

Kom! Dan gaan we samen aan de bak

De oude gevangenis, daar gaat iets nostalgisch vanuit. De plek, zo midden in het bos, speelt daar ook zeker een rol in, maar feit is dat de De Kruisberg een bijzondere plek is die bijna iedereen in de omgeving van Doetinchem wel kent. Afgelopen zaterdag mochten we op de open dag van het complex alvast proeven aan onze nieuwe locatie voor het flexwerken en wat voelde dat goed! Een enorme belangstelling en gezellige mede-ondernemers die samen wat moois van deze plek willen maken. Een dag met een fijne, open sfeer en oprechte interesse in elkaar. Dat belooft wat voor de toekomst!


Alle ondernemers in de Kruisberg tot nu toe

De deelnemers uitgebeeld dankzij communicatietekenaar Maria Greven

Samen Al zitten we er nog niet, er is al wel een groep ondernemers bezig met de flexwerkplek. Samen hebben we besloten over de locatie en inmiddels is er ook al een naam en een logo bedacht en gemaakt. We hebben een gemixte groep van starters en gevestigde ondernemers en variatie in talenten waardoor iedereen zijn eigen kracht in kan zetten.


Logo ontwerp van Limor Smits

AAN De Bak

Het was even flink puzzelen over een goede naam, maar we zijn eruit en nu mag iedereen het weten: wij gaan AAN De Bak! Samen willen we straks ons eigen bedrijf versterken, maar ook ruimte bieden aan grotere dromen die je niet in je eentje uit kunt voeren.
Remko ten Brinke bij zijn mindmap voor een natuurkantoor

Natuurkantoor

Zo hebben we Remko ten Brinke in onze groep die zaterdag al flink wat inspiratie en meedenkers heeft verzameld. Zijn droom van een natuurkantoor heeft hij uitgeschreven op een brown paper waardoor iedereen die kwam kijken, kon meedenken en sparren. Straks is er ruimte voor meerdere dromen op onze muren waar steeds nieuwe tips en ontwikkelingen bij kunnen komen waardoor de dromen werkelijkheid worden. Want als echte aanpakkers willen we niet dat het bij een droom of idee blijft ;)


Bedenker van AAN De Bak, Karin Boekhoudt in gesprek met een bezoeker

AAN Achterhoek

Met de naam voor de flexwerkplek, kwam ook het idee om de naam van de netwerkgroep te veranderen. De Achterhoekse Ondernemersdroom is ontstaan uit een droom, maar is inmiddels allang geen droom meer, maar gewoon een werkelijkheid. Daarom hebben we besloten dat we deze maand ons in gaan schrijven als AAN Achterhoek bij de Kamer van Koophandel. Als netwerkgroep blijven we bijeenkomsten aanbieden om te verbinden en te versterken. Tevens zijn we een online platform voor activiteiten van ondernemers in de Achterhoek.
Overzicht van de algemene flexwerkruimte

Aanpakken met Aandacht AAN Achterhoek staat voor Aanpakkers (met) Aandacht Netwerk Achterhoek. Wij zijn er voor de ondernemers die aandacht hebben voor de mens achter de onderneming, zichzelf willen versterken en de kracht van samen voelen.


In maart hopen we de overgang helemaal gemaakt te hebben, met domeinnaam en social media.


Dit voorjaar AAN De Bak

In maart of april hopen we ons plekje te mogen inrichten op de Kruisberg. Wil je alvast meedoen, zodat je inspraak hebt over de inrichting en straks vanaf het begin meedoen? Bekijk de abonnementen alvast en meld je aan! PS Helaas staat nog niet iedereen die meedoet op de foto. Ook degene die niet zichtbaar zijn, hebben hard gewerkt om van de open dag een succes te maken. Dank je wel Marianne, Debby, Maria en Limor voor jullie hulp!

111 keer bekeken